Nieuwbouw

Ons plan begint met een overzicht te maken met hoeveel stopcontacten er waar in welke kamers komen. Waar wil je de verlichtingspunten en schakelaars? Tenzij je technisch onderlegd bent, stel je dit best samen op met je elektricien of leverancier van elektrisch materiaal. Zij kennen onder meer de bijzonderheden over badkamerbekabeling en kunnen de verschillende stroomkringen op een logische manier indelen.

Gebruik een plattegrond van je woning, waarop je per verdieping aanduidt wat waar komt

Renovatie

Bent u van plan om uw woning te verbouwen? Daar komt vaak meer bij kijken dan u denkt. Het is namelijk niet alleen zaak om rekening te houden met de inrichting die de betreffende ruimtes straks krijgen, maar u moet bijvoorbeeld ook denken aan de elektra. Indien u in een oud huis woont, bestaat de kans dat de elektra nodig eens gerenoveerd moet worden. Als dit in al die jaren nog nooit gebeurd is, doet u er goed aan om dit direct mee te pakken.

Service en onderhoud

Niemand kan tegenwoordig meer zonder elektriciteit. Om de elektriciteit op de juiste wijze te kunnen gebruiken, is er in vrijwel iedere woning een elektrische installatie gehuisvest. Deze wordt vaak geplaatst in de meterkast. Hier komt de elektriciteit uw woning binnen en de elektrische installatie zorgt er vervolgens voor dat de stroom verdeeld wordt over de rest van uw huis. Om ervoor te zorgen dat u altijd kunt blijven beschikken over elektriciteit, is het verstandig om uw elektriciteitsnetwerk met enige regelmaat te onderhouden. Het is verstandig dat u dit werk uit laat voeren door een elektricien.

Neem direct contact op
met een ervaren installateur

Wij komen graag een keer bij u thuis om uw wensen te bespreken en een passende offerte voor u te maken. Uiteraard geheel vrijblijvend. Neemt u daarvoor bij voorkeur telefonisch contact met ons op. U kunt ons ook een seintje geven via het contactformulier.

Of stuur een bericht